Szolgáltatásaim

One Brain Kineziológia

Információ

Család és Rendszerállítás

Információ

SVT
technika

Információ

ACCESS BARS kezelés

Információ

Szolgáltatásaimról

One Brain Kineziológia

One Brain Kineziológia

Jelen választásainkat a múltban átélt örömeink és traumáink befolyásolják. És természetesen a ma hozott döntéseink alapozzák meg a jövőnket.

Ha fel tudjuk oldani a múlt traumáit és erősíteni az örömöket, választásainkkal azt a jövőt építjük, amelyet valójában akarunk. A kineziológia alternatív és komplementer jellegű, készség, képesség, és személyiségfejlesztő, pedagógiai és pszichológiai elemeket is tartalmazó prevenciós, holisztikus módszer. Segít az egészségmegőrzésben, a betegségek megelőzésében, gyógyításában, a rehabilitációban, a személyiségfejlődésben. A kineziológiai módszerek mellett természetgyógyászati, mentálhigénés, pedagógiai, szociológiai, pszichológiai módszereket is alkalmaz.

Célja a kliens jelen és múltbéli problémáinak, stresszeinek feloldása. A kineziológia izomtesztelésre épül, amely azon összefüggésen alapszik, hogy bármilyen stressz vagy negatív gondolat negatív változást idéz elő a testben, így az izmokban, izomtónusban is. Ez az, amit kineziológus az izomteszteléssel érzékel.

A módszer lényege, hogy feloldja a testben keletkezett blokkokat és segítse a szervezetben bármely okból megborult egyensúlyt visszaállítani.
Milyen esetekben alkalmazható a One Brain módszer? Bármilyen olyan probléma esetén, ami negatív érzelmi stresszhez köthető. Például

  • önértékelési zavaroknál,
  • kapcsolati problémáknál,
  • félelmeknél, fájdalmaknál,
  • tanulási nehezítettségnél,
  • számtalan testi és lelki probléma megoldásában segít


Az oldás időtartama általában 60-80 perc.

One Brain Kineziológia

Család és Rendszerállítás

A családállítás során lehetőségünk nyílik letenni azokat a gátakat, feloldani azokat a blokkokat, amik akadályoznak bennünket abban, hogy kibontakoztassuk és megéljük azt, akik valójában vagyunk. Segít abban, hogy megvalósítsuk céljainkat, megéljük erőinket és képességeinket. Megéljük nőiségünket/férfiasságunkat, kapcsolataink harmonikussá váljanak, teljes életet éljünk.

A családállítás egy gyors és hatékony módszer gátjaink, traumáink feloldására, legyenek ezek generációból örökölt, vagy saját életünkben elszenvedett, feloldásra váró gátak. Mindíg csak azok a feldolgozandó ügyek jelennek meg az állításban, melynek feloldására készen is állunk.

A családállítás nem csak a családról szól, hanem helyünkről a világban, saját utunk megtalálásáról, a munkánkról, a pénzhez való viszonyunkról, egy betegség lelki okának feltárásáról, párkapcsolatunkról, a belső harmónia megtalálásáról, azaz bármiről aminek a megvalósítása éppen kihívást jelent számunkra az életünkben.

A családállítás történhet csoportban, ennek előnye hogy a csoportenergia összeadódik, így a feloldás és változási folyamat még nagyobb támogatást kap. De történhet egyéni munkában is táblás formában szimbólumokkal, vagy papírlapok segítségével. Ajánlom annak, aki intenzívebben szeretne haladni a belső útján. Az egyéni állítás hossza általában 1,5 óra, a találkozások között eltelt idő pedig körülbelül 4-6 hét.

One Brain Kineziológia

SVT technika

Az SVT egy szellemi-lelki tanácsadó és energia gyógyászati módszer. Egy szelíd megoldás, amely a tudatalattiban rejtőző negatív energiákat, blokkokat, akadályokat, programokat mutatja meg és oldja fel, melyek hatásai zavarják mindennapi életünket.

Az SVT ingát és speciális táblázatokat használ ezek beazonosítására. Mindezt az SVT úgy találja meg és oldja fel, hogy a kliens nem éli át újra a múltban már átélt fájdalmat. A diszharmónikus energiákat pozitívra cseréli, az ismétlődő, futó programokat új választási lehetőséggé alakítja. Amikor feloldódik egy problémánk, akkor akár azonnal érezhetjük a megnyugvást, megkönnyebülést. Életünk ez utáni eseményei során pedig érezhetőek a pozitív változások. Az SVT tanácsadás személyes találkozás és online módon is történhet.

One Brain Kineziológia

Access Bars Kezelés

Található a fejeden 32 olyan pont, amit ha gyengéden megérintenek erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el- és befogadásra. Oldódnak hitrendszeri blokkjaid amik gátat szabnak annak, hogy szabadon, stressz nélkül haladj az utadon. Minden Access Bars kezelés segít feloldani arról az életterületről a korlátokat, amelynek pontjait érintjük.

Mindezt egy masszázságyon, háton fekve, kényelmesen, ellazult állapotban érheted el. Nem baj, ha közben elalszol, ez a relaxált állapot nagyon kellemes következménye.

Kezelés után érezheted úgy, mintha 12 órát aludtál volna, nyugodt és kiegyensúlyozott vagy, de az is lehet, hogy tele leszel energiával, tettrekészséggel.

Az Access Bars csökkenti a stresszt, a testnek könnyedtséget, örömöt ad. Hatására oldódnak energiai blokkjaink, emelkedik tudatosságunk, javul teljesítményünk.

Első alkalom

Amennyiben bizonytalan vagy, hogy melyik szolgáltatás lenne megfelelő számodra.

Lehetőség van, egy első alkalmas beszégetésre, ahol átbeszéljük a fennálló problémákat,
elakadásokat, és ott választjuk ki a neked legjobban megfelelő technikát

2,5 óra - 25 000 Ft

Lemondási szándékodat kérlek legkésőbb a megbeszélt időpont előtt 24 órával jelezd!
Köszönöm!